Ik Vertrek

Zoals veel mensen al weten, zijn wij gedurende onze emigratie een tijd gevolgd door het programma Ik Vertrek
van Avro/Tros.

In juli 2015 namen wij afscheid van familie en vrienden en was het team van Ik Vertrek voor het eerst aanwezig met hun camera om ons verhaal vast te leggen. We kregen een ‘dagboekcamera’ om zelf ook bijzondere en/of  leuke momenten vast te leggen voor de uitzending.

Joost en Joost

In Frankrijk was het Ik Vertrek-team Joost en Joost aanwezig bij de inspectie en overdracht van ons franse huis.  Ook bij het welkom thuis, dat we kregen van onze nederlandse vrienden die ook in Frankrijk waren op dat moment, waren ze aanwezig. Met tussenpozen kwamen ze terug om alle klusperikelen, de tegenslagen en de meevallers vast te leggen.  En natuurlijk ook om te kijken hoe wij ons staande hielden tijdens ons nieuwe leven in Frankrijk. In augustus 2016 waren ze voor het laatst bij ons tijdens de opening van de gîte door de burgemeester van Basville en bij ontvangst van de gasten. Na een jaar moesten we Ik Vertrek wel even ‘ontwennen’!

De uitzending was veel eerder dan verwacht: op 10 november 2016. Wij zijn erg blij met het resultaat en hebben ook genoten van alle belevenissen rondom de opnames en ook zeker van de opnamedagen met Joost en Joost.

uitzending ik vertrek

Vind je het leuk om de uitzending (nog) een keer te bekijken, klik dan hier.